9 augusti 2020
17:00

Vejby IF

Referat: Helsingborg Östra IF/Gantofta IF - Vejby IF

Så är årets seriepremiär äntligen avklarad i tryckande värme på bortaplan. Det började bra och vi hade klart spelövertag under hela 1a halvlek. Så när Jonny dök upp och hoppade in efter ca 15 min gjorde han elegant 1-0 snyggt framspelad av Wulff. Vårt övertag förtsatte och 2-0 kom logiskt efter Lillens hörna då Bergmark nickade in den.
Efter paus ändrade Östra taktik och stressade oss högt upp i banan sam satte ner sin bästa lirare som spelförande på mittfältet och vi lyckades inte knäcka koden och på riktigt komma in i matchen igen. Vi hade dock ett jätteläge till 3-0 men Jupens boll tog i stolpen.... Straxs därefter kom Östras reducering till 2-1 och sen tyvärr ytterligare 2 baljor till så vi förlorade med 2-3.
Det är bara att acceptera att vi förlorade men vi borde haft en piin med oss hem. Nu är det bara att ladda för derby hemma mot SIF på söndag!!